Ne aramak istersiniz?

Ken Bradley Türkiye'de IT sektörü, Fırsatlar ve Sürdürülebilir Büyüme Röportajı

Prolink Genel Müdürümüz Ken Bradley, Dubai GITEX fuarında F5 ile yaptığı röportajda Türkiye'deki yazılım ve güvenlik pazarındaki fırsatlar hakkında konuştu. Bradley, Türkiye'deki güvenlik piyasasının genişlediğini ve büyüdüğünü belirtti. Birçok güvenlik satıcısının Türkiye'de hem çalışana hem de altyapıya muazzam yatırımlar yaptığını ve bu pazarda gerçek büyüme alanının bulunduğunu vurguladı.

Bradley, F5 ile birlikte odaklanmak istedikleri alanlardan birinin güvenlik olduğunu söyledi. Telco'lardan devlet kurumlarına ve hatta küçük KOBİ'lere kadar her şirketin güvenliğe ihtiyacı olduğunu ve hepsinin bir güvenlik çözümü gerektirdiğini belirtti. Bradley, F5'in Türkiye'de büyük bir kurulum tabanına sahip olduğunu ve 15 yılı aşkın süredir Türkiye'de bulunduğunu belirtti.

Bradley, F5'in Türkiye'de önemli bir yapı olduğunu ve ülkedeki sigorta ve sağlık kurumlarında tüm altyapıyı yöneten kişiler için kritik bir unsur olduğunu belirtti. F5'in sunduğu teknolojinin çok çalışanlı büyük işletmelerde ve büyük devlet kurumlarında sağlıklı bir şekilde çalıştığını ve iyi bir kullanıcı deneyimi sağladığını belirtti.

Bradley, Prolink olarak sadece teknoloji satmaya ve para kazanmaya çalışmadıklarını, aynı zamanda sattıkları teknolojiyle ekosisteme yardım etmeye çalıştıklarını söyledi. Prolink'un ortakları için yeni ürünler ve yeni fırsatlar getirdiğini ve Türkiye'de F5'in hizmet verdiği 82 milyon kişiye yardım edebildiği için gerçekten çok mutlu olduğunu belirtti.