Ne aramak istersiniz?

Extrahop,Gartner Raporunda NDR Alanında İkinci Sırada Yer Aldı !

ExtraHop, Gartner tarafından tanınarak 2021'den 2022'ye 4,5 büyüme göstererek NDR pazar payında ikinci sırada yer aldı

ExtraHop'un, Dünya genelindeki “Genel Kurumsal Ağ Ekipmanı” pazarında, 2021-2022 yılları arasında NDR pazar payındaki 4.5 büyüme oranıyla ikinci sırada yer aldığı, Gartner® tarafından duyuruldu.

ExtraHop, cloud-native network detection and response (NDR) alanında liderliğini koruduğu gibi CrowdStrike ve Splunk gibi diğer siber güvenlik liderleriyle güçlü ortaklıkları sayesinde hızla yükselmeye devam ediyor.

Gartner tarafından yayınlanan 4Q221 Genel Kurumsal Ağ Ekipmanı Pazarı raporunda ExtraHop, dünya genelindeki 11 üretici arasından ikinci sırada yer aldı ve NDR pazar payında büyük bir artış kaydetti. Şirket ayrıca, üçüncü kez Gartner NDR Rehberi'nde (2022 Gartner Market Guide for Network Detection and Response) Temsilci Üretici olarak adlandırıldı.

ExtraHop CEO'su Patrick Dennis, "Son bir yıl içinde, ExtraHop siber güvenlik pazarında önemli bir büyüme ve olgunlaşma yaşadı" dedi. "Misyonumuz koruma ve güveni yaymak ve ExtraHop, müşterilere yardımcı olabilecek tek bir gerçek kaynağı sağlayarak bunu yapıyor." ifadelerini kullandı.

ExtraHop, güçlü ortaklıkları ve inovatif NDR çözümleriyle siber güvenlik liderleri arasında yükselen bir şirket olmaya devam ediyor